TOKYO’DA FAVORİ OTELLERİMİZ

 

 

Tokyo çok geniş bir alana yayılmış dev bir metropol. Konaklama için seçeceğiniz bölge hangisi olursa olsun Tokyo’nun altı ve üstü metro ve tren ağları ile örülmüş durumda. Gitmek istediğiniz her semte metro ile kolaylıkla ulaşbilirsiniz. Sİzin için Tokyo’daki favori otellerimizi aşağıda derledik. Milyonlarca turistin ve iş adamının ziyaret ettiği şehir olarak Tokyo’da oteller çok önceden doluyor. İlk beğendiğiniz otelde yer bulmanız veya arzu ettiğiniz fiyatta müsaitlik olması mucize olabilir. Bu sebeple Tokyo’da beğendiğimiz daha fazla konaklama seçeneklerine https://www.yolculukterapisi.com/tokyo-japonya-rehber/ yazımızdan ulaşabilirsiniz.

 

İlk kez gidenler için Tokyo semt bilgileri

Bu geniş yelpazede her semtin ayrı bir hikayesi, farklı bir kalabalığı var. Shinjiku, Harakuju ve Yoyogi park trend belirleyici orjinal ve avant-garde gençliğin merkezi. Burada gotik, punk, rock, hanım hanımcıklar, yırtık pırtıklar, dövmeliler, hızmalılar, ‘hello kity’cileri yanyana görebiliyorsunuz. 35 milyonun arasından sıyrılıp varlıklarını ispat edebilmek için çılgın bir çaba sarefeden gençler, giyim kuşamları, aksesuarları ve saçları ile aklınızın hayalinizin almayacağı bir yaratıcılık sergiliyor.

 

Omotesando, Aoyama ve Roppongi trendy tasarım camiasının, yetişkin zarif bayanları, şık beylerin adresi. Bu bölgeler Tadao Ando’nun Armani Casa ve Omotesando Hills binaları, Herzoga & de Meuron’un Prada binası, SANAA’nın Dior ve Mikimoto binası, Toyo Ito’nun Tod’s binası, Roppongi Hills Mori Tower binası gibi ünlü mimarların imzasını taşıyan cesur mimarileri ile ön plana çıkıyor,

 

Ginza ise dünya markalarından hangisini ararsanız bulabileceğiniz, sokaklarının her daim şık ve bakımlı Japonlar ve turistler ile hınca hınç dolu olduğu, Maison Hermes, Gucci, Dior ve Louis Vuitton, Swatch Tower, Mikimoto, Uniqlo gibi markaların cesur mimari örneği dev binalarına, Matsuya, Mitsukoshi, Matsuzakaya gibi Japon, Barney’s ve Printemps gibi ithal dev alışveriş merkezlerine ev sahipliği yapan bir alışveriş cenneti.

 

Ebisu ve Meguro bölgeleri bohem entellektüellerin, Shibuya ve Maunouchi takım elbiselilerin, Ueno geleneksellerin, Akihabara teknoloji, animasyon ve manga ve meraklılarının semtleri.

 

 

Millennium Mitsui Garden

FİYAT /KALİTE & LOKSAYON FAVORİLERİMİZ

Millennium Mitsui Garden, 5-11-1 Chuo, Ginza , 104-0061

Fiyat kalite oranı ve merkezi lokasyonu ile Tokyo’nun en ideal oteli. Ginza’nın kalbinde, Ginza metro istasyonun çıkışlarından birisinin hemen yanıbaşındaki otelin, 20-30 metre kare arasında değişen ferah odaları, her türlü rezervasyon ve bilgi talebinize yardımcı olan concierge ekibi, 24 saat açık restoranı, pratik spa ve spor merkezi ile modern bir gezginin her türlü ihtiyacını Tokyo standartlarında uygun fiyatlara karşılayan bu otel Aralık 2014’de açıldı.

Green Plaza Shinjuku Capsule Hotel, 1-29-2 Kabukicho, Shinjuku, Tokyo Prefecture 160-0021

İlk kapsül otel 1979’da Osaka’da açıldı, ve o günden itibaren Japonya’nın metropollerinin bir vazgeçilmez ikonu haline geldi. Şehrin göbeğinde Shinjuku istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesinde yer alan Tokyo’nun ilk kapsül oteli Green Plaza Shinjuku, kaya tuzu saunaları, açık hava spaları, masaj terapileri uygun fiyatlı bir otelden beklentilerinizi fazlası ile karşılıyor.

 

The Nakagin, Capsule Tower Bldg, Shimbashi

Kisho Kurokawa tarafından 1972 yılında yapılmış tarihi ‘Nakagin Capsule’ binası, Japonya’nın savaş sonrası kültürel değişimini ifade eden ‘Metabolism’ akımına iyi bir örnek. Dünyadaki kapsül mimarinin ilk örneği olan otelde konaklama deneyimi için biraz konfordan ödün vermek gerekiyor zira odaları oldukça küçük.

 

 

 

 

BUTİK GÜZELLER

Ginza Yoshimizu, Küçük bir Japon stili ‘Ryokan’ olarak hizmet veren otel, Kabukiza Tiyatrosu’nun hemen arkasında yer alıyor. Dört farklı tipte odası bulunan otelin odalarında kullanılan malzemeler tamamen doğal malzemeler kullanılarak yapılmış. Akşam yemeği servisinin olmadığı otelde organik malzemeler ile hazırlanan ev yapımı lezzetli kahvaltılar sunuluyor. Zeminde yer alan performans salonu zaman zaman Japon kültürel etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. 3-11-3 Ginza,Chuo-ku

Hotel Claska, 1970’lerde yapılmış bina, becerikli ve modern mimarların eli değince Tokyo’nun en hip oteline dönüşmüş. 21 odanın her birinde sanat eseri değerinde el yapımı mobilyalar bulunuyor. 5 farklı kategoriye ayrılmış odaların her bir kategorisi farklı mimarlar tarafından dizayn edilmiş. İlk katta hizmet veren kafe, lounge ve sergi salonu Tokyo gençliğinin uğrak yerlerinden. ‘Lost in Translation’ filmindeki gibi bir deneyim istiyorsanız Park Hyatt Grand Hyatt ya da Roppongi Hills’i deneyebilirsiniz. Çünkü Claska bu otellerin aksine her birinin lokasyonundan uzakta lokal bir semtte yer alan hip bir otel. Minimalist odaları, oldukça trend bir restoranı, galerisi ve defilelerden modern dans gösterilerine pek çok etkinliğin düzenlendiği performans alanıyla, Hotel Claska modern bir Japon deneyimi. 1-3-18 Chuo-cho, Meguro-ku

The Nakagin, Kisho Kurokawa tarafından 1972 yılında yapılmış tarihi ‘Nakagin Capsule’ binası, Japonya’nın savaş sonrası kültürel değişimini ifade eden ‘Metabolism’ akımına iyi bir örnektir. Dünyadaki kapsül mimarinin ilk örneği olan otelde konaklama deneyimi için biraz konfordan ödün vermek gerekiyor zira odaları oldukça küçük. Capsule Tower Bldg, Shimbashi

Agnes Hotel and Apartments Tokyo, Büyük otellerin aksine sıcak ve samimi bir ev atmosferi sağlayan Agnes Hotel, bu Avrupai dizaynı, 5. katında yer alan ve 16 kişiye kadar özel gruplara servis veren Fransız mutfağına Japon yorumları katan orijinal restoranı ile tamamlıyor. 2-20-1 Kagurazaka, Shinjuku, Tokyo

Ryokan Sawanoya, Geleneksel Japon evi tarzında konaklama sağlayan Ryokan Sawanoya, yer yatakları, ahşap yere yakın masalarda servis edilen yeşil çay servisi, Japon klasik geleneği olan sıcak banyoları ile kaçırılmaması gereken bir deneyim. Bisiklet kiralayarak çevreyi rahatlıkla gezebileceğiniz bu savaş öncesi ahşap yapıların olduğu semt sanat galerileri, atölyeler ve kafelerle oldukça lokal bir atmosfer sunuyor. 2 Chome, 3-11  Yanaka, Taito

Hotel Seiyo Ginza, Keyfine düşkün olanlar Tokyo’nun en hareketli semtlerinden Ginza’nın göbeğinde konumlanmış bu otele buyursunlar. Zira king size yataklı odalarının ısı derecelerinin yanı sıra nem dengesinin de ayarlanabiliyor oluşu, rahat atmosferi ve 24 saat butler servisi ile tam bir şımartılma adresi. Ichikawa Ebizo tarafından dizayn edilmiş restoranı ise geleneksel yemeklerin servis edildiği bir gurme restoranı da bulunuyor. 1-11-2 Ginza Chuo-ku

Shibuya Granbell Hotel, 15-17 Sakuragaoka-cho Minatio-ku

Andon Ryokan, Taito-ku Nihonzutsumi 2-34-10

Andaz Tokyo, 1-23-4 Toranomon Hills

 

 

 

 Seikoro Ryokan

GELENEKSEL JAPON MİMARİ VE MİSAFİRPERVERLİĞİ DENEYİMİ SUNAN GÖZDELER

Ryokan Yoshimizu, 3-11-3 Ginza, Chuo-Ku / Ginza’nın tam göbeğinde yer alan Kyoto stili ryokan, metropol Tokyo’da geleneksel Japon konaklama deneyimini yaşayacağınız en ideal yer. Tatami kaplı yerler, keisodo duvarlar, shoji kağıt sürgü kapılar, futon yer yatakları ile yalın ve otantik bir atmosfer sunuyor. Dışarıdaki kalabalık, gürültülü, karmaşık dünya ile tam bir tezat oluşturan huzur ve sessizlik mekanı. Ayrıca otelin spasındaki sedir ve taş banyolarda arınıp, restoranında organik Japon lezzetlerini tadabiliyorsunuz.

Ryokan Sawanoya, 2 Chome, 3-11 Yanaka, Taito / Geleneksel Japon evi tarzında konaklama sağlayan Ryokan Sawanoya, yer yatakları, ahşap yere yakın masalarda servis edilen yeşil çay servisi, Japon klasik geleneği olan sıcak banyoları ile kaçırılmaması gereken bir deneyim. Bisiklet kiralayarak çevreyi rahatlıkla gezebileceğiniz bu savaş öncesi ahşap yapıların olduğu semt sanat galerileri, atölyeler ve kafelerle oldukça lokal bir atmosfer sunuyor.

Hoshinoya Tokyo, 1-9-1 Otemachi, Chiyoda-ku, Tokyo’nun tam merkezinde İmpratorluk Sarayına yürüme mesafesindeki 18 katlı bir gökdelende, geleneksel Japon konuk evi ryokan ruhunu ultra modern bir atmosfer ve dekorasyonda yaşatan yeni otel füzyon bir ryokan otel var. Dünyaca ünlü mimar Rie Azuma’nın imzasını taşıyan otelde, geleneksel Japon evlerinde olduğu gibi ayakkabılarınızı çıkartıp kutulara koyup, bambu paneller ile ayrılan bölümlerden geçerek yer yakın yaşayıp, oturup, uyuyorsunuz, ancak yeni ve özgün yaratıcı dokunuşlar ile.

Andon Ryokan, 2-34-10 Nihonzutsumi, Taito, Tokyo Prefecture 111-0021 / Tokyo’nun ilk tasarım ryokan’I olan Andon 2003’te kapılarını misafirlerine açmış. Geçmişi gelecek ile birleştiren tasarımlar ile füzyon bir atmosfer sunan ryokanda cam ve metalin buluşmasına şahit olurken, futon yer yataklarında yatma ve tatami matler üzerinde yer masalarında yemek yeme deneyimini yaşayabiliyorsunuz. Sake tadımları, ikebana eğitimleri, sushi yapımı atölyeleri gibi kültürel etkinlikler sunan otelin her köşesi Japonyanın farklı köşelerinden toplanmış birbirinden güzel antikalar ile dolu.

Ooedo Onsen Monogatari, 2-57 Aomi, Koto, Tokyo Prefecture 135-0064 / Tokyo’nun ilk ve tek onsen kaplıca temalı parkı ve oteli olan Ooedo Onsen Monogatari, 2003’ten beri spaları, kaplıca havuzları, ryokan stili odaları ile şehrin içinde bir vaha.

Sukeroku no Yado Sadachiyo, 2-20-1 Asakusa, Taito, Tokyo Prefecture 111-0032 / Geleneksel Japon konaklama deneyimi ve misafirperverliğini yansıtmaya devam eden Sadachiyo, tatami kaplı yerleri, sürgülü kağıt kapıları ile otantik bir atmosfer sunuyor. 10 kişilik gruplar halinde konaklarsanız geleneksel Japon lezzetlerinin tadına bakabileceğiniz Kaiseki yemek şöleni sırasında Shishi Mai dans performanslarından, geyşa çay seremonilerine ve Taiko davulları eşliğinde Taikomochi şovlarını izleyebilirsiniz.

 

 

                    

 

 

BÜYÜK OYUNCULAR

Peninsula Hotel Tokyo, Şehrin en lüks otelleri arasında yer alan Peninsula otel İmparatorluk Sarayı bahçeleri ve Hibiya Parkına bakan harika bir konumda yer alıyor. Tokyo’nun en geniş, ferah odaları ve suitleri, ceviz sürgülü kapıları, kırmızı lake masaları, el işlemesi sedir kaplı tavanları ile Japon gelenekleri ile modern tasarımları harmanlıyor. Odalarda dışarıdaki nem seviyesini, rüzgar yönü ve şiddetini söyleyen kontrol panelleri, elektronik oje kurutucu, elektronik tuvaletler gibi mükemmel fonksiyonlar da yer alıyor. Otelin ‘Peninsula Academy’ isimli oluşumu konuklarına özel, sake damıtımevi tadım turları, Japon sanatçılar ile konuşmalar, washi kağıt sanatı gibi geleneksel Japon zanaatlarına dair atölye, kimono kursları gibi çalışmalar düzenliyor. 1-8-1 Yurakucho, Chiyoda

Mandarin Oriental, Tokyo’nun tarihi bölgesi Nihonbashi’de konumlanmış olan Mandarin Oriental, Mitsui Tower’ın en üst 9 katında hizmet veriyor. Hem ortak alanlarında hem de spa, restoran ve odalarında eski ve yeniyi buluşturan otel, şehirde konfor ve lüks arayanlar için en ideal alternatiflerden. 2-1-1 Nihonbashi Muromachi, Chuo-ku

Park Hyatt Hotel, Son dönemde Tokyo’nun yabancı turist ve işadamları tarafından en çok tercih edilen oteli olan Park Hyatt, unutulmaz film ‘Lost in Translation’un da çekildiği otel. Otelin lobisinden girdiğiniz anda şehrin kalabalığını ve keşmekeşini arkanızda bırakacağınız sessiz ve steril atmosferi sağlayan otel, bu tezatıyla Tokyo’yu çok iyi anlatıyor. Muhteşem gym’i ve spa’sı, meşhur Shiatsu masajı servisi ve barında hazırlanan kokteylleri bir yana, Park Hyatt Tokyo’yu diğer otellerden ayıran en büyük özelliği, üst odalarında sunduğu olağanüstü Fuji Dağı manzarası. 3-7-1-2 Nishi-Shinjuku

Four Seasons Chinzansou, Dünyanın her noktasında güvenebileceğiniz Four Seasons kalitesi burada şehrin dinamikleriyle kaynaşıp Japonlaşıyor. İleri teknoloji ile donatılmış ışıklandırma, ısıtma ve ses sistemi, klasik Japon sanatının ayrıntılarıyla bütünleşmiş ve Tokyo’nun önemli iş merkezlerinin göbeğindeki otele yeni ve otantik bir ruh katmış. Restoranları, barları, oda servisi, güzellik salonu ve havuzu 5 yıldızlı konaklamanın kusursuz getirilerinden. 2-10-8 Sekiguchi Bunkyo-ku

Hotel Okura, 834 oda, 9 restoran, 3 bar ve 33 parti salonu ile şehrin kapasite olarak en iddialı otellerinden olan Hotel Okura, Tokyo alışveriş merkezlerine ve gece yaşamının hareketli olduğu bölgelere yakınlığı ve metro istasyonlarına yürüme mesafesinde oluşu şehrin her tarafını keşfetmek isteyen turistlerin gözünde cazip kılıyor. 2 -10-4 Toranomon Minato-ku

Aman Tokyo, 1-5-6 The Otemachi Tower, Chiyoda / Otemachi Kulesinin en üst 6 katını kaplayan Aman oteli, koyu renklerin hakim olduğu minimalist ve zarif atomsferinde klasik ve kusursuz Aman hizmet kalitesini sunuyor.

Cerulean Tower Tokyu, İş ve eğlence merkezi Cerulean Towers’ın 19. katından başlayıp 40. katına kadar uzanan otel ziyaretçilerine Tokyo’nun kuşbakışı fotoğrafını sunuyor. Sanat galerileri, özgün butikleri, plak dükkanları ve karaoke barları başta olmak üzere bütün hip mekanların bir arada olduğu Shibuya’da konumlanması özellikle genç turistlerin rağbet gösterdiği bir adres olmasını sağlıyor. Shibuya-ku Sakuragaokacho 26-1

Grand Hyatt, Tokyo’nun son mega projesi Roppongi Hills’in gözdesi Grand Hyatt, 400 odası, 8 restoranı, havuzları, spası ve geniş ferah odaları ile Tokyo’nun en lüks ve konforlu otelleri arasında yer alıyor. 6-10-3, Roppongi Hills, Minato-ku

Mitsui Garden Hotel Ginza Premier, Japonya’nın endüstri, parekende ve turizm devi Mitsui’nin Ginza’daki yeni gururu, Pierro Lissoni imzalı şık tasarımlı, mükemmel manzaralı bir lüks otel. Shinbashi istasyonuna 4 dakika, Ginza’ya 10 dakika, Tsukiji Balık Pazarına 8 dakika yürüme mesafesindeki otel yine bir Tokyo geleneği olarak yüksek bir gökdelenin üst katlarını kaplıyor. 8-13-1, Chuo-ku Ginza, 104-0061

Conrad Tokyo, Condra otel Shiodome bölgesinde yüksek bir gökdelenin üst katlarında yer alıyor. Lobisinde yer alan dev kırmızı heykel gerçekten etkileyici bir giriş yapıyor. Koyu ahşap ağırlıklı dekoru, muhteşem manzaları, Gordon Ramsey imzalı restoranı, geleneksel kaiseki restoranı Kazahana, panaromik şehir manzarlarına nazır martini keyfi sunan TwentyEight on Conrad barı ile harika bir şehir oteli. 1-9-1 Higashi-Shinbashi, Minato-ku

Hilltop Hotel, 1954’den beri hizmet veren Hilltop, ‘karakter sahibi otel’ sloganının hakkını veriyor. Yazarlar, gazeteciler ve sanatçılar arasında popüler olan otel şehrin kültür merkezi. 1-1 Surugadai, Kanda, Chiyoda

Imperial Hotel Tokyo, 1890’de kurulmuş Imperial otel, Japonya’nın geçirdiği kültürel dönüşümün en eski şahidi. 1-1-1 Uchisaiwaicho, Chiyoda

 

Four Seasons Marunouchi, Pacific Century Place, 1-11-1 Marunouchi, Chiyoda-ku

ANA Intercontinental Tokyo, Minato-ku Akasaka 1-12-33

Intercontinental Tokyo Bay, Minato-ku Kaigan 1-16-2

The Ritz Carlton Tokyo, Tokyo Mid Town, 9 Akasaka Minato-ku

Shangri-La Tokyo, Marunouchi Trust Tower Main, 1-8-3 Marunouchi Chiyoda-ku

Capitol Hotel Tokyo, 2-10-3, Nagata-cho, Chiyoda-ku

Conrad Tokyo, 1-9-1 Higashi-Shimbashi, Minato-ku

Sofitel, 2-1-48 Ikenohata,Taito-ku

Andaz Tokyo, A Concept by Hyatt, Minato-ku Toranomon 1-23-4

The Gate Hotel, Taito-ku, Kaminarimon 2-16-11

Palace Hotel, Chiyoda-ku, Marunoichi 1-1-1

Sheraton Miyako, Minato-ku, Shirokanedai 1-1-50

 

 

FİYAT /KALİTE & LOKSAYON FAVORİLERİMİZ

Millennium Mitsui Garden, 5-11-1 Chuo, Ginza , 104-0061 / Fiyat kalite oranı ve merkezi lokasyonu ile Tokyo’nun en ideal oteli. Ginza’nın kalbinde, Ginza metro istasyonun çıkışlarından birisinin hemen yanıbaşındaki otelin, 20-30 metre kare arasında değişen ferah odaları, her türlü rezervasyon ve bilgi talebinize yardımcı olan concierge ekibi, 24 saat açık restoranı, pratik spa ve spor merkezi ile modern bir gezginin her türlü ihtiyacını Tokyo standartlarında uygun fiyatlara karşılayan bu otel Aralık 2014’de açıldı.

Green Plaza Shinjuku Capsule Hotel, 1-29-2 Kabukicho, Shinjuku, Tokyo Prefecture 160-0021 / İlk kapsül otel 1979’da Osaka’da açıldı, ve o günden itibaren Japonya’nın metropollerinin bir vazgeçilmez ikonu haline geldi. Şehrin göbeğinde Shinjuku istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesinde yer alan Tokyo’nun ilk kapsül oteli Green Plaza Shinjuku, kaya tuzu saunaları, açık hava spaları, masaj terapileri uygun fiyatlı bir otelden beklentilerinizi fazlası ile karşılıyor.

The Nakagin, Capsule Tower Bldg, Shimbashi/ Kisho Kurokawa tarafından 1972 yılında yapılmış tarihi ‘Nakagin Capsule’ binası, Japonya’nın savaş sonrası kültürel değişimini ifade eden ‘Metabolism’ akımına iyi bir örnektir. Dünyadaki kapsül mimarinin ilk örneği olan otelde konaklama deneyimi için biraz konfordan ödün vermek gerekiyor zira odaları oldukça küçük.

 

 

 

 

 

 

 

 

Önemli Bilgiler:

  • Tokyo’nun her yeri metro ağı ile örtülmüş durumda, her yere rahatlıkla metro ile gidebilirsiniz. Taksiler epey pahalı, taksi ile karşılaştırınca metro tek seçenek. Günlük metro pass alıp şehri dolaşabilirsiniz. Eğer kısa mesafede taksiye bineceksen trafik ters yön akıyor. Taksilerin kapıları ise otomatik olarak kendiliğinden açılıyor. Şaşırmayın!
  • Eğer havalimanın Narita’dan taksi ile şehre gitmeyi planlıyorsanız Narita Express trenine binebilirsiniz. Bilet satış ofisleri Narita havaalanının içinde alt katta.
  • Yeni pasaportla Türklere 3 ay kapıda vize veriyorlar (Eskiler için vize almak gerekiyor)
  • Ateşiniz varsa tatilinizi erteleyin Narita havaalanı girişinde herkesi termal kameralarla izliyorlar, ateşi olanları ayırıp, sağlık birimlerine havale ediyorlar.
  • Kyotoya gitmek için Shinkansen Nazomi hızlı trenine binin. Trenler Shinagawa istasyonundan kalkıyor.
  • Japonya’da bahşiş yok sakın bırakmayın sonra bozuluyorlar.
  • Neredeyse kimse İngilizce bilmiyor yanınıza mutlaka gideceğiniz adresin Japoncasını alın.
  • Soyunma odalarında kıyafet denemeye girerken ayakkabılarınızı çıkarıp verilen terlikleri giymeniz gerekiyor.

 

 

 

YOLCULUK TERAPİSİ JAPONYA YAZILARI

TOKYO İZLENİMLERİ – 15 yıl sonra – 2015: www.yolculukterapisi.com/tokyo-izlenimleri-2015

TOKYO İZLENİMLERİ – 15 yıl önce – 2000: www.yolculukterapisi.com/tokyo-2000

TOKYO – 3 GÜNDE TOKYO KEŞİFLERİ: www.yolculukterapisi.com/tokyo3gunde

TOKYO ROTALARI: www.yolculukterapisi.com/tokyo-rotalari

TOKYO’DA FAVORİ OTELLERİMİZ: www.yolculukterapisi.com/tokyo-otelleri

TOKYO’DA GURME LEZZET DURAKLARI: www.yolculukterapisi.com/tokyo-gurmerestoranlar

TOKYO’DA RAHAT VE SAMİMİ AKŞAM YEMEĞİ ADRESLERİ: www.yolculukterapisi.com/tokyo-samimi-restoran

TOKYO’DA KAHVALTI ADRESLERİ: www.yolculukterapisi.com/tokyo-kahvalti

TOKYO’NUN MODERN KAFELERİ: www.yolculukterapisi.com/tokyo-kafe-ogleyemegi

TOKYO’NUN EN İYİ RAMEN ADRESLERİ: www.yolculukterapisi.com/tokyo-ramenadresleri

TOKYO GÜNCEL REHBERİ: www.yolculukterapisi.com/tokyo-rehber

TOKYO’DA İLKBAHAR – SAKURA ZAMANI: www.yolculukterapisi.com/tokyo-sakura

TOKYO’DA SONBAHAR – KOYO ZAMANI: www.yolculukterapisi.com/tokyo-koyo

KYOTO İZLENİMLERİ: www.yolculukterapisi.com/kyoto

KYOTO’DA 3 GÜN: www.yolculukterapisi.com/kyoto3gunde

KYOTO ROTALARI: www.yolculukterapisi.com/kyoto-rotalari

KYOTO OTELLERİ: www.yolculukterapisi.com/kyoto-otelleri

KYOTO AKŞAM YEMEĞİ ADRESLERİ: www.yolculukterapisi.com/kyoto-aksamyemegi

KYOTO KAFELERİ, ÖĞLE YEMEĞİ VE BAR ADRESLERİ: www.yolculukterapisi.com/kyoto-ogleyemegi-kafe-bar

KYOTO’DA ALIŞVERİŞ VE SANAT GALERİLERİ: www.yolculukterapisi.com/kyoto-alisveris-sanat

KYOTO’DA İLKBAHAR – SAKURA ZAMANI: www.yolculukterapisi.com/kyoto-sakura

KYOTO’DA SONBAHAR – KOYO ZAMANI: www.yolculukterapisi.com/kyoto-koyo

 

 

 

 

 

Zeynep Atılgan Boneval